Meet Our Guide Frank Elbek

Frank Elbek

54 Years Old - Hørning, Denmark

View All Tours

RECENT REVIEW

Der er ingen anmeldelser endnu.

Be the first to review “FREL”

TOURS BY Frank Elbek

#WT-CODE 6601

CYKELFERIE PÅ DET SYDLIGE MALLORCA

Ingen størrelsesgrænse

Oplev det sydlige Mallorca på cykel, hvor smukke kyststrækninger, frodige landskaber og charmerende landsbyer venter dig. Vi tilbyder cykelferier på to niveauer, så du kan udfordre dig selv i Mallorcas bjergrige terræn. Nyd fantastiske ruter, der kombinerer udfordring og afslapning, mens du bliver en del af et hyggeligt fællesskab med andre cykelentusiaster. En perfekt balance mellem cykling, naturoplevelser og socialt samvær.

Explore
#WT-CODE 3854

MALLORCA – UGE 39 + 40 + 41

27. september 2025
50

Tag med os til Mallorca i det tidlige efterår og oplev øens smukke natur fra cykelsadlen. Med base på et lækkert 4-stjernet hotel i charmerende Pollenca, tilbyder vi daglige cykelture i flere niveauer, så der er noget for alle – uanset om du er nybegynder eller erfaren cyklist. Efter dagens tur samles vi til hyggelige stunder med ligesindede, hvor fællesskabet er i fokus. Nyd den perfekte kombination af aktiv ferie, afslapning og socialt samvær på smukke Mallorca.

Explore
#WT-CODE 580

MALLORCA – GRAVEL

N/A
7

Oplev en unik gravel cykelferie på Mallorca med smukke grusveje, bjerge og kyststrækninger. Kombinér cykling i et fantastisk terræn med sydlandsk kultur og kulinariske oplevelser. Som en af de første får du muligheden for at udforske øens skjulte perler på gravelcykel. Vores danske guide fra Papuga sørger for en tryg og social oplevelse, hvor fællesskabet er i centrum. Tag din egen gravelcykel med og vær klar til eventyr!

Explore

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.